Seriøst, William?

seriost-william-428x674William på 13 år er lige flyttet med sin håbløse familie fra en lille by på Vestsjælland til Kastrup, hvor de har købt et mildt sagt faldefærdigt hus. Ud over William og familiens øvrige medlemmer bebos huset også af den lettere alkoholiserede håndværker, Fætter H, der får lov at flytte ind, hvis han til gengæld sætter huset i stand. Hvilket ikke går helt efter planen.

Det gør det heller ikke for William i hans nye skole, hvor det er svært at falde til. Heldigvis får han tilraget sig en plads i klassens populære klike. Men da han opdager, at Rashid, der også er en del af kliken, kun bliver accepteret, fordi de andre rødder stjæler fra Rashids fars kiosk, befinder William sig pludselig i et moralsk dilemma, han ikke kan se sin vej ud af …

Seriøst, William? er den første bog i serien om William.

“Seriøst, William? er skrevet i en utrolig humoristisk tone. Hele bogen er overkarikeret på den gode måde, og denne stil er fint iscenesat med nogle skøre illustrationer”.
Fyens Stifttidende

“Sederqvist kan andet end være Linda P’s partner på tv. 13-årige William får sin sag for, og det fortælles smukt og sjovt”. 
Ekstra Bladet

 

SE OGSÅ