Velkommen til!

Hvor er det hyggeligt, at I kiggede forbi. Det her er min hjemmeside, hvor der ikke er nogen, der betaler mig for at være dummere end højst nødvendigt. Med andre ord er det en side, hvor jeg bare er mig selv, og ikke jager en hel masse grin. Til gengæld har jeg tænkt mig at fortælle historier fra de varme lande og fortælle lidt om, hvad jeg går og roder med. Jeg har også lavet en shop. Men det er mest fordi jeg fik en god deal på en røvfuld Skråplanbokse og mine bøger. Shoppen er ikke topprofessionel, men den virker, det er billigt og man kan få hilsner og autografer på hele balladen. Hvad er her mere? Jeg har fået lavet en kontaktmail, så i kan få fat i mig, hvis i vil booke foredrag, eller spørge mig om vigtige ting (såsom ER månen lavet af grøn ost eller er det rigtigt, at du ikke skal være med i Vild med Dans og sådan noget).

BLOG

  • Nøh, det kunne jeg da også have gjort! (8. august, 2014) - Det der med at leve af det, man synes, er allerfedest i hele verden, det er fantastisk! Jeg har et talent for at sige idiotiske ting og for at male billeder med ord. Og det må jeg gerne ”nøjes” med. Det er mit job. Nogen kan lide det, jeg laver, andre kan ikke. Det er … Læs mere Nøh, det kunne jeg da også have gjort!
  • Hvorfor er lykken så… kedelig??? (10. juni, 2014) - Lad os se det i øjnene venner. Jo lykkeligere du er, desto kedeligere synes dine venner, du er. Surhed og raseri er bare mere underholdende. Desperation giver det ultimative klarsyn! Der er ikke noget mere rammende end en statusopdatering, der emmer af bitterhed og som satirisk spidder samfundet/ekskærester/dumme chefer/andre menneskers dårlige smag. I love it!!! … Læs mere Hvorfor er lykken så… kedelig???
  • Facebook – idiotiets diktatur (17. februar, 2014) - Jeg bryder mig ikke om, hvad Facebook gør ved samfundssindet. Det er som om, der ikke længere er nogen gråtoner, og de frelste får en alt for klar (og ulideligt skinger) stemme. Lige pt. er det de dyrefrelste, der skræpper op. Andre gange er det de økofrelste og til alle tider er det de oppositionsfrelste, … Læs mere Facebook – idiotiets diktatur
  • Kald på de voksne! (29. januar, 2014) - Jeg hader forandringer. Eller jeg hader dem måske ikke, jeg er bare pissebange for dem. Da jeg var barn, var der ret mange forandringer, og de var sjældent til det bedre. Da jeg var 4 år, valgte min kunstnermor at gå fra min far og flytte i kollektiv. Et fantastisk frit sted, hvor der var … Læs mere Kald på de voksne!
  • Tid til at skifte hold? (28. december, 2013) -  Hvad så Christina, har du haft en god jul? Tjo. Noget af den. Den julede del var perfekt. Den del af juleaften, hvor jeg opdagede, at jeg var for glad for mit liv til at tilføre det underlige babymama dramaer og for mæt til at sluge kameler, var lidt dårligt timet. Man skal ikke afslutte … Læs mere Tid til at skifte hold?
  • Dumhedens tveæggede sværd (19. december, 2013) - Der er ingen grund til at spille dummere end højst nødvendigt! Det fik jeg tit at vide, da jeg var yngre. Manner, hvor tog de fejl!!! Der er meeegagod grund til at spille dum, hvis man er hende, der hedder Sederqvist til efternavn. Jo mere plat og underlødig, desto flere penge ind på kontoen. Jeg … Læs mere Dumhedens tveæggede sværd
  • Jeg gider godt! (12. december, 2013) - Nogle gange, så gider jeg faktisk godt. Jeg TROR bare, at jeg ikke gider. Jeg gider godt at lave julekonfekt. Jeg gider også godt at stå op med sønnike klokken 6 hver morgen, smøre hans madpakke og hygge over morgenkaffen, inden han skal afsted. Også selvom han er 17, og jeg praktisk taget ikke behøver. … Læs mere Jeg gider godt!
  • De kaldte hende Crazy Daisy – Betinas monolog (7. december, 2013) - Jeg faldt over den her monolog, som jeg skrev til et teaterstykke der hedder: De kaldte hende Crazy Daisy for nogle år siden. Den vil jeg lige dele med jer, for jeg er ret vild med Betina:-) BETINA Kender i det, når ens kæreste bliver ved med at komme med sådan nogle fine hentydninger om, … Læs mere De kaldte hende Crazy Daisy – Betinas monolog
  • Luk røven, eller tal pænt, din fede abe! (20. oktober, 2013) - Jeg kan godt blive pænt mavesur. Ikke så tit. Men nogle gange, så vokser der sådan en sort tordensky af ucensureret vrede frem i mig. Den fylder mig helt op og jeg kan være ved at ørle af bare galde. Som regel hænger det sammen med, at jeg har spist for lidt. Eller at jeg … Læs mere Luk røven, eller tal pænt, din fede abe!
Reklamer